Due bulan 10

spa sini nervous tmbh tkot nk dekat2 due nie?? #sy dah 33week2day

8 Balas

due bulan 10? tapi dah 33weeks? saya due bulan 8, skrg baru 29weeks. sis skrg dah 8bulan 3minggu kan?... kenapa due bulan 10?

4y ago

Sama la pening pulak fikir haha. Saya pun bru 29w due bln 8 ni. Sama la kita hehehe

Sy..anak 1st, due date 7/7..34week 1day..semoga kita ibu2 yg tgh tgu due date..dipermudahkan segalanya..Aamiin😁

Pening dah sy fkir..due bln 10 tp dah 33w..arghhhhh.....pening..pening....😅

4y ago

Haha same. Sy pun due bulan 10 tapi Baru 19weeks tu Heran hahaha

Ni lama punya status kluar balik ni...frst comment pon 9months ago😂

Hahaha eh yela sy komen mula2 tu x perasan lgsg.. Allahu... Hahaha..

Yey! Sama kta sis.. due saya 04.10..

Sy due 3/7... Doakan ya.. 😊

yup..sama.. sy 34w