..

Hai momies..doakan sy kuat n tabah ye.. semalam bru je baby sy disahkan meninggal dalam perut.. baby dh nk masuk 3m.. dktr pon xtaw sebab ape. sy xde masalah kesihatan pon. skrang tengah tunggu baby kuar sendiri xpon terpaksa masuk wad 1/12 nnti..doakan sy kuat ye.thanks

71 Balas

Takziah awak, semoga terus bersabar,. InShaAllah, ada rezeki lebih baik lpas ni,

5y ago

in shaa Allah sis..thanks

Slm takziah puan.. bykkan bersabar.. insyaAllah akn ada rezeki lain lps ni..

5y ago

thanks. in shaa Allah,aamiin

Takziah sis. Semoga dipermudahkan semuanya. Sis jaga diri, pantang baik2 yea

5y ago

in shaa Allah,aamiin..thanks

Moga sis kuat hadapi semuanya. Salam takziah😐😐 Hugss for you🤗🤗

5y ago

in shaa Allah..doakan ye..thnks awkk

InsyaAllah ada rzeqi baby akan dtg....smoga dipermudahkan urusan

Takziah ye sis.. Moga ada rzki utk sis lagi lepasni.. Be strong ❤️

5y ago

terima kasih..in shaa Allah,aamiin

Salam takziah sis, insyaallah ade rezki sis yg allah ganti lbih baik

5y ago

🙂🙂

Salam takziah dik.. semoga kuat hadapi dugaan ini..

Masha Allah. Takziah sis. Semoga Allah sentiasa lindungi sis.

Semoga mommy kuat yer..insyaAllah nanti ade rezeki lain Amin