Doakan sy & baby operate cyst in 16w pregnancy

InsyaAllah isnin ni 27/9 masuk wad. Rabu operate. Seumur hidup tak pernah lg kena masuk hospital, ini kali pertama. Doakan sy & baby kuat ye. 1st pregnancy. Decide nak buang cyst bukan sbb sakit, tp sbb saiz dia yg agak besar 10x6cm..risau bila baby makin besar nt cyst tu boleh pecah/terpusing kat dalam, nt risiko jangkitan & pendarahan lain pulak. Terpaksa redha, sy cuba ikhtiar yg terbaik utk baby. Harap baby kuat teman mak dia yg penakut ni 😁 Mohon doakan ye semua 😊

1 Balas

Semoga dipermudahkan urusan dan semuanya berjalan lancar. Aamiin. InsyaAllah mummy & baby will do great 🌸

2y ago

alhamdulillah dah selamat semuanya 😊 skrg dah 30weeks tunggu masa nak jumpa baby pulak 🥰