anak syurga

Salam n hai semua..sy bru lepas keguguran anak 5bulan..lepas 7tahun kami tunggu anak syurga kami ni..doakan kami kuat ye..

33 Balas

Salam takziah sis.. sy juga ada anak syurga, bezanya dia sempat dilahirkan, beri kegembiraan pada kami selama lima bulan sebelum pulang kpd Penciptanya. Moga kita kuat. Kasih syg ibu dah bermula dari awal kita tahu zuriat ada dlm rahim kita. Moga Allah beri kita kekuatan ♥️

5 bulan tu dah besar pun,, dah jadi baby...boleh saya tau ke mcm mana sis boleh keguguran... ?? Adakah di sebab kan buat kerja rumah yg lasak...sebenarnya saya pun sllu jer buat kerja rumah yg lasak2 niy sampai sakit pinggang dan belakang saya 😭

Sye kehilangan anak syurga pd usia 33w lepas 6 tahun menunggu pd tahun 2018..sy redha dan cuba lupakan kesedihan ni dan Alhamdulillah 2019 Allah gantikan blik dgn lahirnya seorg putera pada 25 nov 2019..skg baby 51 hari.. percayalah perancangan Allah adalah yg terbaik..

4y ago

Alhamdulillah..pulih smgt sy dgr pgalaman sis..brapa lame ye jarak lpas gugur puan mengandung balik?

I feel u sis.. be strong.. saya dlu pn 5 months masa gugur.. dh besar dan cukup sifat... 270gram berat baby... Hari tue chck up pakar.. ambi result sampel uri... Its because of infection... 😔 Selamat berpantang sis... avoid stress ok..

4y ago

Bleeding mmg dari 8 weeks sampai 16weeks.. ambik duphston juga masa tue... Tak tau mcm mana boleh kna infection.. 😔 doc tue tak explain lbh dlm... Jaga makan,jaga kebersihan sis... Jgn fikir bkn2 sis.. dun stress2....

Allahu.. Semoga dikurniakan ketabahan dan dipermudahkan segala urusan sis dan keluarga. Semoga direzekikan lagi cahaya mata yg menjadi penyejuk mata dan penawar di hati

Salam takziah sis.. Semogaaa ada hkmah rezeki terbesar buat sis sekeluarga lepas ni sis dan tabah dengan ketentuan hendakNya.. . Insya allahh aaminnn...

Takziah puan..saya pernah alaminya sendiri 2 anak syurga saya sama bulan mcm anak puan..banyak2 kan berdoa..semoga puan tabah dan cekal menghadapinya..

Sy pun anak pertama and suami pertama meninggal dlm perut masa 5 bulan Alhamdulilah sekrng pregnant anak ke2 suami kedua hihi

Takziah..semoga sis dn suami tabah..sy doakan sis da rezki zuriat lg slps ni..sy gugur 6 minggu pun dh sdih sgt..inikan 5 bln...

4y ago

Betul..amat2 sedih..doakan sy

Takziah siss..sabar yea..sy da 2 kali kegguran.kali ni pregnant lagi..doakn bby sy juga sihat2 yea