..

Hai momies..doakan sy kuat n tabah ye.. semalam bru je baby sy disahkan meninggal dalam perut.. baby dh nk masuk 3m.. dktr pon xtaw sebab ape. sy xde masalah kesihatan pon. skrang tengah tunggu baby kuar sendiri xpon terpaksa masuk wad 1/12 nnti..doakan sy kuat ye.thanks

71 Balas

salam takziah sis..insya allah..allah gantikan yg lbih baik..aminnn

5y ago

thanks... in shaa Allah, aamiin ya mujib

salam takziah sis....semoga sis tabah dan kuat hadapi semuanya

5y ago

wsalam... terima kasih.. in shaa Allah,, amiin

semoga dipermudahkan yee💕 insyaAllah ad rezeki lain nnti aamiin

5y ago

mudah2an..thanks..Aamiin

Salam takziah sis,, semoga tabah hdpi ujian ini

smga sis tabah dan kuat...dan d permdh kn sgla urusan sis nti...

5y ago

in shaa Allah..aamiin3 ya rabbalalamin.

Takziah sis ..insyaaAllah ade hikmah disebalik dugaan 😢

5y ago

in shaa Allah, aamiin..thanks

Takziah....xpa puan dh ada ank syurga y tnggu puan nnt...

5y ago

thanks..ye sis

Semoga dipermudahkan segala urusan awak. Aaamiinn. 💖

5y ago

in shaa Allah,aamiin.thanks

allahuakbar. semoga kuat ye. takziah sis

5y ago

in shaa Allah..thanks

takziahh .rezekinya mgkin dimasa akn dtg ..sabar ok ..

5y ago

thanks...in shaa Allah harapnye..Aamiin