Sembang je

Suami sy..tak excited lansung untuk second baby ni..xde pon nk sembng dgn baby..pangil pgg perut pon dia mls n xnk..p klinik balik xde pon tanya macam mna p klinik..cek up macm mna..xde ambil berat lansung..doakan sy kuat..🙂

2 Balas

ayah saya pun mcm tu jugak mak kata..dari ank sulung smpai ke6 adik saya yg last,,yg last tu lgi lah ayh suruh gugurkn sbb faktor usia,,tpi mak saya pertahan kn ..alhamdulillah kesemua bile lahir ,ayah saya jadi sayang, ade setengah lelaki mcm tu ,bile mrngandung tk suka tpi bile lahir sayang sngt

semoga terus kuat, jaga kesihatan jaga diri jaga kandungan😊