saiz baju

hai momies sebaiknya beli baju saiz apa ye? huhu. perlu ke beli newborn byk2?

37 Balas

Bju newborn x perlu bnyk sbb x guna lama pun. Beli 4 or 5 pasang dh ckup, selebihnya sis beli bju size 6M dan keatas.

I suka beli yg besar terus nampk besar kejap pastu dia membesar lma boleh pakai. Bju nb tk pernah pling kecik 3-6 m

Beli baju newborn sikit dlm 5helai, pastu boleh beli baju 3-6mths lebih hehe. Beli baju ada butang dpn sng pakai

Bju nb beli ckit aje sis... Lbhkn beli saiz bsr ckit mcm saiz M utk baby... Sbb slalunya nb ni xleh pki lama...

Bju nb belilah dlm 10psg je dlu sbb x thu bby lahir besar mana.. tp sy bli yg 0-3m punya.. besar sikit lah..

X perlu bl byk2 sbb baby cpt bsr..lps 2 mgkn ada rezeki dia org hadiahkn dia bj..blhlh bt tmbh2..

Beli newborn utk kat hospital je. Jgn beli byk. Beli yg saiz besar sikit. Boleh je pakai lama

saya beli sikit je baju utk nb sis. sbb nanti bby cepat besar. lepastu org bagi lagi. hehe

Klu sy, sy xbeli baju nb, sy akan beli saiz 3-6 aikit.. Pastu beli saiz 6-12..

Boleh beli saiz 0-3m atau 0-6m juga selain new born.. boleh pkai lama sikit nnt.