saiz baju

hai momies sebaiknya beli baju saiz apa ye? huhu. perlu ke beli newborn byk2?

37 Balas

Beli sikit je size newborn..baby cepat besar. Kalau saya cari size 3-6 bulan

Saya beli baju saiz nb utk yg bawa ke hsptal je sis.. Yang lain semua 3m+

No need..beli saiz 3-6 bln terus..and 6-9 bln. Baju bole pakai lama.

Tak perlu byk2 coz baby cepat mbesar. Better beli size besar sedia.

Nb beli 2pasang bju siang 2pasang bju mlm..yg lain saiz 0-3 & 0-6..

beli baju besar sikit pun takpe sbab baby cepat membesar .

Untuk newborn beli baju sikit jer sebab anak cepat besar

sy beli baju nb 4 psg je. lepas 2 bulan da tk muat da.

Baby cpt besar..jgn belibbyk2..

Beli newborn skit je..