air gula..

hai ibu2,nk tnya pengalaman..sye dh 26minggu..mngandung anak kedua...hari tu masa first trimester dh mnum air gula 1 kali..n result ok,,xde kncing manis..pastu hari tu nurse update kena mnum air gula kali kedua..knapa ye..dlu masa anak yg first mnum air gula skali je...mmg skang kena mnum 2 kali ke?

14 Balas

Sy alhmdulilah..masa awal pregnnt ajer minum..ini dah 37w x ada pula kena minum lg...msybe sbb berat bdn naik x byk..dlm sebulan i2 sy akn pstikn naik sekilo ajer...