Gdm

Salam and hai semua.. Sy nk tnya psal gdm.. Possible ye klau before mnum air gula 5.8 n after mnum air gula 4.2.. After mnum air gula hari tu sy blik umah n tros tdo.. Sy habiskn air gula tu n xde muntah ke ape.. N ari ni dpt result cmtu n doc ckp sy gdm.. Sblom ni mnum air gula sbb tlbih berat ckit.. Before 4.5 n after mnum air gula 5.6.. Nk tnye akak nurse tu tp lusa bru jmpe.. Just nk tnye pendapat mommies semua ade ke yg prnh alami situasi cm sy.. ?

1 Balas

Xde GDM. Sbb kalau lepas minum bacaan lebih 8 baru dikira kena kencing manis

5y ago

Klau sblom mnum air gula sepatutnye berapa ye sis?