nak tanya

Td mnum air gula tp tmuntah balik...nurse suru tggu 2jam lagi bru amik darah 2....nak kena mnum balik ker air gula klo sdh muntah..ataw xpyh bgthu nurse kite dh muntah air gula tu...xtahan la mnum pitam manis sgt

2 Balas

Bgtau je nurse tu yg awk ade muntah. Tips utk tak muntah mase minum air gula tu minum mase suam2 teguk 2 ke 3 kali slow smbil bayangkan ade kt tepi pantai tgh minum air kelapa

4y ago

Susah nak bayangkan.heheheeh td mnum cepat2.last2 xtahan muntah balik.tpksa la tggu lepas 2jam kena mnum balik

Kene minum balik..bgtahu nurse..jgn xckp