Minum air gula

hai. 7/7 ni sy mnum air gula. xde kencing manis cuma belah ma ad kecing manis. nak tnya ad tak pglman smggu nk mnum air gula tpvkerap mnuma air manis sebelum kena mnum air gula. sbb xdpt nk elak jd kena mnum jugak🥲 rsau dpt gdm. lps tu klu protein +1 tu kna buat apa ye?

2 Balas

Awk kne usaha utk stop minum air manis dlu utk smntra. Ni xde sape blh tlg... Protein +1 tu means kencing kotor. Kena byk minum air masak.

2y ago

oooo terima kasih untuk info ni.

banyakkn mnum air masak .. elakkn mnum air manis bnyk sis ...