Susah nak tido awal

Hai ibu2....Ade tips x time2 kita pregnant ni bleh tdo awal. Saya susah nk lelap mata. Jam 2 pg baru start tdo. Sebelum pregnant x mcm Ni. Kandungan baru Masuk 9 minggu. Hari2 Saya Cuba Masuk tdo jam 9.30mlm. Gelapkan bilik tp xbleh tdo juga.

2 Balas

Samalah mcm pengalaman saya dulu. Awal2 preggy mmg tak boleh tido sampai subuh mata terkebil2. Minum susu, ubah tempat tido pun sama. Mata tak mau lelap. Bila siang mula lah ngantuk

Try minum susu suam sebelum tido. Siang jangan tido lama2.