Waktu tidur bby 2 bulan

Bby tidur siang berapa jam ya maksimum n minimum? Bby sy sejk nk masuk 2 buln berubh ii wktu tdo nya..mcm rini tdo siang kjp ii bngun kdg berjga byk jam gk siang..esok nya pulk tdo ja keja smpai nk mnum ssu pun susah..lps mnum ngmuk nk tdo blik ? Normal ke x ni ??#ingintahu

3 Balas

Sama dgn bby sy. Ada masa siang tidurnya lama sampai kene kejut utk susu. Lpastu kdg2 siang jaga lama pulak. Normal rasanya smpi dia betul2 tau siang dgn mlm

1y ago

haha btui tu sis..sbr ja la fasa ii ni..hhu

Samaa anak saya pun mcm tu jugak. Kadang2 geram tau bila dia buat perangai macam tu. Sabor jela. Budak nak dapat akal

1y ago

kn geram je erkk..🤣lynkn je la taqa nk besaq

Boleh refer ni

1y ago

Dan juga ini