susah tido malam

hai semua..ada x cm sy susah nk tdo mlm..bru pregnant 7week..susahnya nk lelap??

21 Balas

Saya pun macam tu jugak masa awal pregnant. Surirumah. Jadi, jam 9 dah ready untuk tidur. Boleh pergi dua ke tiga jam baru la tertidur. Tapi baring tutup mata tanpa gadget. Hehe sebab bila tidur lambat, rasa macam badan penat sangat.

Sy kdg2 j xbole lelap Sb rase xselesa bdn tp sy slalu mmg tido awal skrg.. 😅 kul 9lebih kdg2 da bole lelap.. kdg2 kul 10.. kalau bz, kul 12 pn bole lelap..

Sama la. Sya dari awal kehamilan susah nak tidur. Tak tido siang pun still susah nk lelapkan mata. Skrg 25w. Baby time mlm la dia sgt active 😊.

Awal sangat lagi tu sis..kena biasakan, bertahan lagi untuk 7bln lbih kedepan lagi..hujung2 nanti lagi susah dengan braxton hicks nye..🤣

Sama gn saya selalu terbagun dlm jam 2am or 3am..tp klaw trbagun baca lah ayt pelindung bby n berzikir nnt dpt la tido semula

Saya lagi senang tido.. 😅 preggy ke2 nii,lain mcm ngtok. byk kali tido siang,mlm kol9 lbh da gntok. harini masuk 7w.

Sy pn mcm tu tapi sy bukak surah mariam ,yusof yasin alfatihah . Elok tuk bby jgk . Zikir ke..last2 sy ttdo sdri

Sama mcm saya susah sgt nk tdr mlm...kdg2 kol 4 pagi mata x leh pejam lagi...mai gak rasa stress tdr x cukup...

samala..sy pun jenis susah lelap...try baca buku atau main puzzle game sis..manatau membantu..

Saya awal2 memang itu macam susah nak lelap. Lepas tuh tiap malam menangis sebab sakit tulang.