Assalamualaikum

Hai ibu² semua...sy ada persoalan sikit.. Sy blom trlepas date priod sy.. Tp disebabkn.. Perubahan pd diri.. Sy cube utk cek upt.. Dan result double line tp 1 line samar.. Tiga kali sy cek.. Result sama... Adakah sy prgnant.. Or kena tgu hari period sy?? Ada sesiapa tahu x?

Assalamualaikum
36 Balas

Better tunggu sampai lepas period date sis. Saya dulu macam ni juga. Saya check sehari dua lepas tarikh sepatutnya period naik 2 line