Assalamualaikum

Hai ibu² semua...sy ada persoalan sikit.. Sy blom trlepas date priod sy.. Tp disebabkn.. Perubahan pd diri.. Sy cube utk cek upt.. Dan result double line tp 1 line samar.. Tiga kali sy cek.. Result sama... Adakah sy prgnant.. Or kena tgu hari period sy?? Ada sesiapa tahu x?

Assalamualaikum
36 Balas

Alhamdulillah...nmpk mcm positif tu sis...6t try cek lgi if period x dtg gak utk confirm... 🙂🙂🙂

Sama dengan saya juga ... smpai konfius sbnrnye prggy ke x ni? Scan kosong, buat upt lagi pon bgitu juga ..

5y ago

mngkin bru lgi sis, sbb tu tk nmpk lg

Sy pon x jelas lbih pudar dr yg dlm gmbaq tu 😁😁 p kk terus kena uat buku pink 😘👶

Positif tu. Saya pun check suka-suka sebelum tarikh period. Check lagi akhirnya terang

Try buat upt 1/2 minggu lagi sis. Moga ada rezeki & berita baik nanti. Aamiin 👶💕

Cuba cek lg sminggu sis, cek lepas bgun tdur pagi.. Wktu tu hcg tgh tggi

Kne cuba beberapa kali..kalau mkin pkt Insyaallah betul da pregnant

Tggu sampai miss hari pertama period . Buat balek test pagi2..

Sama mcm sy..lepas seminggu check balik baru pekat

Blh double cek slps 2 mggu. Klu makin terang mmg preggy