BACAAN UPT

Hai mummy semua , boleh share sikit . Sy last period 26hb 7 , bila cek double line pula tp blurr , esoknya sy cek menggunakan upt yg terbuka , lihat result 1line saja. Skg yg sy alami cramp perut , cepat letih san pening.. adakah sy mengandung? #cameraxterang

BACAAN UPT
1 Balas

Better sis pg ke klinik. Tapi kalau upt 1 tak mengandung. Cuma saranan saya better sis check kat klinik sbb sis dah lama. Period sis tak teratur ke ye?