Upt Samar

sy dh lewat period 3hari .. dh try cek upt 3x .. result naik double line .. line tu nk kate samar pon xjgak .. ke tlalu awal lg untuk test upt ..

Upt Samar
49 Balas

Positif nii..tpi masih trlalu awal...atleast tunggu lahh lgi sebulan bru bukak buku pink sbb time nii scan pon dh jelas bby n jantung insha allah...jaga pemakanan n jgn buat kje berat"...jaga elok" masa awal" nii...nty beli folic acid dkt farmasi,consume smpai buat buku pink nty

3y ago

mmg kena amal laa puan....lebih baik seawal 3bulan sebelom mngandung dan diteruskan sehingga usia kandungan 3bulan,,,nty dh buka buku pink nurse akan tukar zincofer(dlm nii pon dh ade acid folic) jdi klo dh tukar zincofer..bru stop ambik acid folic

Depend sis.. Cm sy lewat sehari sy g check n alhamdulillah naik double line.. Pastu nk double confirm sy check dgn upt yg digital clear blue pun confirm cuma awl ag la nk g check kat klinik.. Slalu 6w ke ats bru g check ngan doktor utk sahkan kehamilan

3y ago

mcm mana nak tau week tu? sy lewat period 3hr,cek up double line.

Insyaallah,tu positif.sbb kali ni sy pun camtu.3kali,buat test.first samar.kali ke 2,xda line.kali ke 3,jelas sikit dr samar.last br g klinik utk sahkn dgn dktr.

Positive tu sis. Ulang balik upt lps 2-3 hari lg. Tahniah

Tahniah puan, jaga diri baik2 ya semoga dilindungi ibu dan baby❤️

Klu saye..mcm ni mmg da sah peknen...anyway tahniah..

Tahniah sis, positive 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Positif in shaa Allah.. Lagibseminggu cuba test lagii

Sy pon mcm Ni tp Bru lewat priod 2 hri

Tahniah sis .. dah +ve .. sis last period bila??