Cuma bertanya

Hai ibu² semua,nak tanya ni ..saya ada kawan yg bakal melahirkan anak luar nikah ..dia belom nikah lagi ..so boleh ke dia buat surat beranak ?dia buat buku pink pon kat hospital swasta sebab kalau dia buat kat hoapital kerajaan,nurse akan mnta kad nikah atau sijil nikah ..

41 Balas

hye sis , sya pun prgnt xnikah lg . no prob if pg hospital kerajaan . just tell them the truth tapi drg akan tulis dkt sna status ibu tunggal and masa baby lahir nnti baby tu berbin or binti kan abdullah . btw , doakan saya . esok saya serah diri kat hosptal and lusa sya kena pksa bersalin ❤️😭 .