Kalau Nak P Buat Buku Pink Tapi Sijil Nikah Saya Tinggal Di Kg..Yg Ada Kad Nikah Boley ka?

14 Balas

kk tmpt sy die mmg nk sijil nikah.sbb mase sy nk bkk buku pink aritu sy bwk kad nikah je nurse ckp kad nikah die x terima.nk yg b'tulis je.so,kt ruang detail suami tu kosong la.next appointment bwk sijil nikah 2 copy utk dorg attach kt buku pink sbb katenye ade yg tipu.maybe dh penah ade kes kot.wallahualam...

Dekat kk pajam tempat saya tak minta apa2 pun.. Hanya walkin.. tulis details dekat buku pink.. jumpa misi jumpa docter then balik.. tak ada minta ic or sijil nikah card nikah pun.. Procedure kk lain2 kot..

kt kk tmpat sy xde mntak pn sume tu.. pesan suh bawak copy ic wife n husband je

Kk tmpat sy xmntak document ape pun.. Trus isi details kt buku pink.. Sy area sepang..

3y ago

Me to.. kk pajam , nilai pun tak minta..

Kk tmpat sy.. tkde minta pon.. cuma minta ic mommy dgan suami itu jer..

3y ago

Sy dduk hulu selangor..☺️

Kk tmpat sye xmntak pun sijil khwin or kad...just mntak ic sye jea...

boleh aje, kalau tempat saya misi cakap nanti bila dah ada bawa.

can no problem.. bcoz kk need only card nikah and IC

kat tempat saya cuma mintak ic dan kad nikah je.

boleh bawa ic ibu dan kad kahwin je.. 😊