sijil nikah atau kad nikah?

assalamualaikum..hai mommys2 sekalian.nk tnye laa boleh ke nk buat surat beranak bawak kad nikah jee..pasal sijil nikah sy mk mertua sy hilang kan..bg pndpat skit

6 Balas

kalau die tulis sijil nikah , mmg die nk sijil nikah rsenye. cuba puan pergi pejabat agama , mungkin blh dptkan smula

kalau kat kelantan, suami sy pergi JPN haritu boleh guna kad nikah, sbb sijil nikah tertinggal kat kl

sis boleh dptkan sijil nikah baru dekat pejabat agama yg sis nikah haritu.

Pergi pejabat agama mintak salinan. Kad tak boleh

Boleh dapatkan salinan di pej agama.

bole pergi pejabat agama