Appointment buat dan ambil sijil nikah bulan 11 baby dah 8 weeks mcm mana nak buat buku pink?

Saya nikah bulan 5 haritu dan still tk dpt ambil or buat sijil nikah. Appointment pun bulan 11 . Now baby dah nak masuk 8 minggu. Nak bukak buku pink kena ada sijil atau kad nikah ori kan? Mcm mana yeee..

2 Balas

Bg salinan sijil nikah sementara pun boleh. IC pun bg yg salinan je husb & wife. Nurse nak tgk je & tulis maklumat dkt buku kehamilan awk. Dia x ambil pun.

Ada slip yg sementara tu kn utk nikah? Tunjuk tu pun cukup. Ckp belum ambil sijil nikah sbb dpt tarikh lmbt