Cuma bertanya

Hai ibu² semua,nak tanya ni ..saya ada kawan yg bakal melahirkan anak luar nikah ..dia belom nikah lagi ..so boleh ke dia buat surat beranak ?dia buat buku pink pon kat hospital swasta sebab kalau dia buat kat hoapital kerajaan,nurse akan mnta kad nikah atau sijil nikah ..

41 Balas

Tak pasti sis..preggy kali ni sy x buka buku pink coz check up dkt private hospital ada buku sendiri...tp Xpa lbh baik ke clinic kerajaan, sy sebab dh anak ke8 malas nak ke clinic kerajaan🙋🏻‍♀️