Cuma bertanya

Hai ibu² semua,nak tanya ni ..saya ada kawan yg bakal melahirkan anak luar nikah ..dia belom nikah lagi ..so boleh ke dia buat surat beranak ?dia buat buku pink pon kat hospital swasta sebab kalau dia buat kat hoapital kerajaan,nurse akan mnta kad nikah atau sijil nikah ..

41 Balas

Buat buku pink kt klinik kerajaan.. in Sha Allah nurse tolong.. jgn rse takut malu.. kesihatan baby dan ibu lgi penting.. bila dh ade buku pink senang nk buat surat beranak nnti.. nurse akn tnye sikit psl kwn awak tu.. tpi yg lain jgn risau diorang x pilih bulu pun