Cuma bertanya

Hai ibu² semua,nak tanya ni ..saya ada kawan yg bakal melahirkan anak luar nikah ..dia belom nikah lagi ..so boleh ke dia buat surat beranak ?dia buat buku pink pon kat hospital swasta sebab kalau dia buat kat hoapital kerajaan,nurse akan mnta kad nikah atau sijil nikah ..

41 Balas

Apa2 better buka buku pink di kk kerajaan. Saya baca on previous comment dalam ni pun ramai yg suggest, pergi je buka buku pink. Jujur je dengan nurse. Kalau nurse marah tu, kebalkan je telinga. Kalau lambat buka buku pink, nurse mmg bising sikit. Demi kebaikan juga. Jadi tebal kan je lah telinga.