Cuma bertanya

Hai ibu² semua,nak tanya ni ..saya ada kawan yg bakal melahirkan anak luar nikah ..dia belom nikah lagi ..so boleh ke dia buat surat beranak ?dia buat buku pink pon kat hospital swasta sebab kalau dia buat kat hoapital kerajaan,nurse akan mnta kad nikah atau sijil nikah ..

41 Balas

Sis sye pun same cm sis.. just pergi je kerajaan senang urus nnti.. tahan maki sikit ye.. memang akn mcm2.. klau atas umur sis tak payah risau daftar anak nnti family kita boleh urus.. insyaallah ada jln penyelesaian yg mudah buat sis.. anak diorg takkn boleh paksa ambil