sakit celah kangkang dan dalm tulang punggung

hai mommy..Nk tnya..normal ke sakit tulang punggung n celah kangkang?skang bru 28w..kalo baring nk bangun tu dia punya sakit sampai suami kne papah bru bole bgn..huhu

2 Balas

Sama mcm sy. Tp just tulang punggung sblh kiri. Celah kangkang tak sakit. Belakang dan pinggang pun tak. Kalau nak mengiring ke kiri ke kanan mmg terasa sakitnya. 🙊

4mo ago

ade buat ap apa ke ? urut ke ap skit rse 😭

Sama la sis..sakit sangat tulang celah kangkang. Dah refer nurse, nurse kata normal sb kepala baby dah kat bawah. Sy dr 30w sampai la skrg masih sakit.

5y ago

Oo..normal la ye ..risau jgk mkin hri mkin sakit..tq sis😊