Berat naik

Hai ibu2. Saya dah 37 minggu 5 hari.. ada tak yg macam saya. Makan dh kontrol dah. Tapi berat naik jugak. Pening dh taktahu nak buat macam mana. Takkan tak makan nt kesian dekat baby tak dapat zat.

13 Balas

saya 31 weeks berat badan saya baru naik 2kg .. bila scan baby Alhamdullilah perkembangan baby normal, berat normal ..entah la ..saya yang pening berat badan tak naik ni ..ikutkan walaupun overweight berat badan saya kena naik jugak . saya pregnant overweight now berat 76kg tinggi 164cm