Berat naik

Hai ibu2. Saya dah 37 minggu 5 hari.. ada tak yg macam saya. Makan dh kontrol dah. Tapi berat naik jugak. Pening dh taktahu nak buat macam mana. Takkan tak makan nt kesian dekat baby tak dapat zat.

13 Balas

same mcm sy,mkn da control..tpi berat tetap,tpi sy bru nk msok 30week

Hi,,normal mummy..sye pun mcm gitu,,berat naik smpai 80kg..😁

2y ago

Yekeee. Selalu Risau nk pergi klinik timbanggg. Hahaha kdg seminggu dkt 2kg naik. Padahal takde mkn ap sgt. Kdg sehari tu la mkn byk. Tu pon naikk😩

normal sis.sy dr 70 naik smpi 100