Berat badan mendadak

Arini checkup berat naik mendadak..padahal makan sikit taw..2sudu je nasi lauk yang lebih ..dah tak tahu macam mana nak kawal...korang ada xpengalaman macam mana nk kekal kan berat badan ye??tak makan kesian kat baby...nak makan takut berat naik mendadak je lagi...hmmm..🥺🥺 ##SeriusTanya #ingintahu

3 Balas

Dalam sebulan brp kg sis naik? Sy preg 45-80kg, dlm masa dua minggu naik 3kg😖 makan dh habis kawal pun naik macam kena pam. Tp lepas bersalin takde kencing manis and baby okay. Sy nak parking sini lah, kot kot ada mommies yg tahu jugak pasal benda ni😂😅

sya pun berat naik 15 wk dah naik 6kg .adoiii.tak tau la nk buat mcm mana. malam pun lapar kna cari nasi . kalau x ,x blh tiduur

makan sikit2 tapi kerap..