Sabun utk baby baru lahir

Hai ibu2. .nk tanye baby baru lahir nk mndikan elok pkai sabun ape ?

29 Balas

kalau moms n bidan ajar, sebulan baru lahir. tak yah mandikan guna sabun pape dlu. air je. After tu bru kenalkan. suggest, Johnson top to toe. atau joeille baby 💕. safe utk sensitive skin. also help moisturize bby skin. nivea baby mcm best jgk

Sebamed.. Atau Johnson head to toe for newborn.. Pilih paraben free, fragrance free.. Yang wangi2 tu saya memang x guna untuk baby sebab kulit baby halus lagi & takut effect kulit

Gune carrier junior😂✌kalau dkt nicu dlu ms ank msuk sane 17hri sbb prem..nurse mndikn dgn mndian pureen

mndian anakku..Tpi tgk misi mndikan dgn sabun pureen je..Boleh je mndi tme newborn tgk serasi x..

Saya masa tempoh berpantang tak pakai sabun atau bedak.. sbb takut bby alergic

pkai johnsan milk rice tu je sis . warne2 ke atau bau wangi2 sgt tu xpyh pkai dlu .

Tak perlu sabun lagi kalau awal awal ni. Dah lepas pantang baru pakai sabun, jangan selalu

recommended vege bebe n ezzera...xda bau memang sngt2 sesuai for skin bby...

Elok cuci air jer. Anak 1st dlu, penah amalkan sapu air susu badan kan baby.

Saya pakai baby Johnson top to toe.. Alhamdulillah baby ok x de masalah.