Mimpi lahir baby kembar..

Salam hai mummy nk tanye pada mummy2 kt sini.. pernah tak time mummy hamil mimpi lahir kn baby kembar..sy baru2 ni mimpi lahir kn baby kembar jantina laki dan prempuan selalu tido tak pernah mimpi ape pon.. kongsikan pengalaman mummy2 boleh tak..rasa teruja pulak nk tahu 😊😊 sy dh scan sebelum ni ade satu baby je.. mane tau rezeki Allah nk bagi kn 😍😍

2 Balas

xde pengalaman mimpi kembar tpi masa mngndung anak first sy mimpi baby boy, sec baby pon mimpi baby boy lgi... yg kluar nya girl girl 😂 anggap mimpi tu hiburan semata²

Maaf saya tkde pengalaman tentang ni saya tolong up kan post awak ye