Anak Kencing Malam

Hai ibu, mama, mummy umi semua, sy ada masalah ank yg kerap kencing malam,,sejak dr umr 5thn dn skrg umr dy dh 7thn,,masih lg kencing malam,, sy dh bwk berurut, nk tido g kencing dlu, x bg mnum air klu dh nk msk tido, ??, dn yg lebih terok lg, bl kejutkn mlm utk kencing,dy bgn dn dy blh kencing kat ats katil,,, aduh mummy2 semua,, bantu sy selesaikn mslh ni,,,

1 Balas

org dulu2 bg petua letak labah2 kt pusat waktu mlm . hahah tp tak pasti hidup ke matinye . sedara sy buat mnjd . tak tahu la mitos ke apa

5y ago

haha aah dulu kecik2 kami ramai2 tlg tangkap yg kecik2 tu . then bg makcik kami . try je . kot2 serasi . kalau tak jugak . try la google petua2 utk ank tak kencing mlm .