Kencing Kerap

Saya Preg 9w, Selalu Kerap Kencing. Haritu Kencing Xlawas Xpuaih Dh G Klinik Doc Bg Ubat, Dh Habis. Skrg Ad Masa Ok Ada Masa Jd Juga... Minum Air Banyak Dh Ni... Asyik Rasa Xpuaih Ja kencing Mcm Nk Kencing Lg Tp Xmau Keluar, Kdg Kalau Nk Tkncing Tu Lewat Seminit Dia Keluar Sendiri Ja Hahaha Xdn Nkg Tandas Dh.. Ada Yg Pernah Jd X? Ka Hormon Sy Yg Pelik Ni.. .

1 Balas

Amalkan air barli suam. Mgkin terkena kencing kotor. Time pregnant mmg ade risiko sakit kencing kotor.

5y ago

Ha betui, pedih time kencing kalau sikit2. Keluar byk xsakit.. Ok tq yaa