Bersama seminggu sekali di awal trimster

hai ibu ibu semua.. maaf soalan agak sensetif sedikit..sy nak tanya.. kalau bersama seminggu sekali adakah dikatakan kerap? atau biasa saja.. adakah boleh menganggu tumbesaran bby..sebab sy tkde feel pun nk besama n tk capai klimaks pun.. suami pun buang luar..turut sebab suami je.

12 Balas

kalau awl2 sy xbrsme sbb risau stiap bdn org lain2 .. msuk je trimster ke 2 sy bru brsme tp ble msuk trimester ke 3 xbrpe sgt nk brsme sbb xselesa . cume fkr xsbr nk beranak je.. kdg2 kalau suami nk pun dy mntk . tp sy xtolak sbb sy thu sy dh seksa dy lme sgt🤣🤣🤣🤣... jrg sgt sy brsme sbb sy kurg selesa ble perut makin besar..