Bersama seminggu sekali di awal trimster

hai ibu ibu semua.. maaf soalan agak sensetif sedikit..sy nak tanya.. kalau bersama seminggu sekali adakah dikatakan kerap? atau biasa saja.. adakah boleh menganggu tumbesaran bby..sebab sy tkde feel pun nk besama n tk capai klimaks pun.. suami pun buang luar..turut sebab suami je.

12 Balas

Sy ada sejarah kelahiran pramatang utk 2 anak sebelum ni. Jadi bile mula tahu pregnant, doc nasihatkan jangan bersama waktu 1st n 3rd trimester..

sya 29 week turun darah sbab bersama dgn suami g hospital doctor ckp dah buka 1cm lps Tu tak bersama dah takut baby nak kuar awal