Cramp perut selepas bersama

Assalamualaikum, sy nak Tanya boleh ke bersama dengan pasangan pada awal trimester ? Kandungan sy baru 5w3d Sy ada bersama dengan suami seminggu sekali Dua macam tu , tapi setiap Kali bersama je mesti perut cramp Dan seharian perut tak selesa macam senak pun ada .. tapi suami sy pakai protection/buang luar#firstbaby #firstmom #ingintahu #firstpregnancy

2 Balas

wasalam, actually not recommended, klu terasa cramp atau xselesa.

10mo ago

terima kasih

seeloknya jgn dulu..baby blum kuat.

10mo ago

terima kasih