Tips elakkan dnc

Hai ibu boleh bantu saya tak 😢 saya gugur nak masuk 3bulan , then cek ada kantung yang dah meleper. Ada tips untuk elakkan dnc😢 date dah ada 18/3 pegi hospital

2 Balas

selalunya ikut kpd badan sendiri.. pemakanan takde peranan sgt.. kalau mmg susah nak turun nak tak nak kena dnc.. boleh cuba aktifkan diri untuk bagi mudah sikit turun kot..

Maaf tiada pengalaman, mudahan Allah permudahkan urusan. Cuma nak tanya kenapa nak elakkan dnc? 🤔