Gugur 10weeks

Assalamualaikum maaf nk tanya ade tak bkp ibu yg pernah gugur? Ade tips tak nk bg bby turun sendiri?? Xnk dnc.. please klau ada sapa2 tahu boleh share.. 😭

2 Balas

Sy gugur tak pernah d&c dia mmg naturally keluar. Sy minum Mustanir n kurma dhuha bonda rozita. Tapi tak sure tau sbb tu atau tak ya. Maybe ikut badan juga. Tapi mustanir n kurma dhuha tu mmg elok utk dalaman

dah berapa lama tunggu? Sy haritu dekat 2 minggu tunggu dia turun sendiri. tapi sy takde tips, cuma doa banyak2 je.

1y ago

ooo lama jgk tu. bila Dr suggest buat d&c kalau tak turun jugak?