macam mana kalian tergerak hati untuk cek UPT?

Hai bonda2 sekalian.. just nak tanya..macam mana kalian tergerak hati untuk cek UPT? Mcm saya sebelum tau peknen sy kene gastrik yg teruk (mmg sy ada gastrik). Siap mkn ubt ulser usus 2 biji lg.. x terpikir peknen sbb ada PCOS.. bile gastrik dh makin ok tp loya tetap tak ilg.. beranikan diri cek upt.. masa cek x tgk pon.. lps celup tu terus mandi mcm biasa..dh siap mandi baru teringat.. tgk double line.. x caya g amik lg 2 upt.. terus mengalir air mata sbb setahun lebih tunggu.. Kalian plak mcm mne..jom kongsi-kongsi.

47 Balas

sy tak henti2 masuk tandas buang air besar .. pinggang rasa tak selesa semua . petang mandi saje cek tapi tak nampak pon double line time tu , so sy redha je la . upt tu dekat toilet lupa nak buang pahtu suami balik keje mandi , die bagitahu dua line la yangg .. esok pagi2 bangun test lagi alhamdulillah dua line tapi samar2 , due minggu lepastu baru cek balik alhamdulillah dua line pekat , sekarang da masuk 8w , ni kandungan yang ketiga . dua kali da gugur .. doakan kalini sy dan kandungan baik2 saja ya ..

2y ago

aamiin..jgn buat keje berat2