sape pernah

hai sume..ade tak korang yg jadi mcm saya..sya dh lewat period 28hari..bile cek upt negetive..ade satu hari tu tergerak nk tgok upt yg celup tu..tegok double line tapi samar .. bile celup upt gune first urien sme jgk negetive..bile tgok 2 hari double line tapi samar..org kata klo keputusan upt dh lama upt tu dh kira batal...mntk pndgan please...

9 Balas

Try test upt yg berbeza...hehe..sy selalu BT mcmtu..last2 beli yg clearblue digital..alhamdulilah..klu nk lg tepat..bt ujian darah..lagi tepat..Dr yg ckp..😁

Ramai kate upt clear blue lg ok utk kes yg xsure.. so cuba lah dgn clear blue.. tp mahal sikit..

sy pernah,ni tkot nk check balik, tknk bharap 😢 ,sis ade test upt lg skli ke ?

4y ago

test upt strip positif,test upt cassete -ve..huhu

mgkin evaporation line sis..sy slalu jugk jd mcmtu..

Sis sekarang mcm mana dah? Betul tak sis pregnant?

2y ago

mcm sya penah alami mcm sis ni jugak dulu..waktu awal kwen priod lewat shri tpi rupanya sbb hormon tinggi..2/3minggu priod lps sblan priod dtg alhamdulillah sya pregnant 🤲

Klu dh lebih 15 mnit dah invalid sis.

Bli clearblue digital tgk..

3y ago

klu guna clearblue sehari sblum tarikh period bole ka...ka patut tunggu ja period lewat...eksited pulk🤣dh 9 tahun tunggu

Ye. Kalau dah lama kira invalid. Xsah la gitu. Nanti repeat la lagi. Try upt brand lain jugak

Lebih 15 minit dak tak valid sis