Upt double line

Alhamdulillah diberikan rezeki baby yg ke 4 dh delay period 4hri so tergerak hati nk cek upt..naik double line hati rasa happy sgt² korang doakan semoga sihat hingga lahir ye

Upt double line
3 Balas

sama la kita sis saya pun pregnant yg ke 4 setelah ttc 2 tahun utk yg ke 4 ni. lewat period pun sama dah 4 hari juga 😆

2y ago

hihhi yg no 4 nie sy tk rancang lngsung sbb sy fokus kt anak2 je tetiba rasa bdn tk sdap period pun dh delay kebetulan upt opk sy baru smpi trus sy test.. alhamdulillah positif nnti 10weeks baru buka. buku pink

yg pink tu opk yg biru tu upt

tahniah.

2y ago

ye2 saya baru perasan 😹