Cek upt

Salam mommy2.. nk tnye.. kadg2 sy ade tgk.. ade yg cek upt lg 4 ary nk period.. blh nmpk ke double line tur? Klu mcm period regular.. cek nmpk ke? Sbb sllunye tggu kte miss peeiod dlu kn bru cek...?

4 Balas

Ikt org. Ada yg ovulate awl so dpt la double line wlupn blm due period. Tp berisiko sikit la klu test awl. Sbb nnt bila xdpt double line msti sedih kan atau line pudar. Line pudar ni yg xbest sbb 50-50. Klu boleh tggu, baik tggu period due. Tp klu xsabar, boleh je cuba.

12mo ago

saya test guna opk negative, buat rasa down nk test upt. ada chance ke kalau opk negative, upt positive?

Kalau pnglmn saya sendiri lg 6 hari nak period check pon boleh keluar double line tp brgantung pd hcg masing2 & jenis pregnancy kits apa yg kita guna..nak konfem lg check sekali lg bila due period sampai..

Sy sje test pkul9 lbh td... negative.. 😅😅😅 mgkn xde rezeki lg

Sy test 3 hari sebelum period, double line yg blh nampak dh