Upt biasa vs Cbd..late period 3days..

Salam...delay period dh 3 ari...dr wktu slps positif ovulasi smp arini cek upt ade samar²..then cek by using cbd Not Pregnant. .mohon bantuan kalian...adakah sy pregnant atau x..upt sy pksi strip..cassete..semua double line tp kabur...upt br td cek xsmp stgh jam...tempoh 5-10 mnit mmg dh nmpk line test kbur...bli upt yg lain sbb takut yg b4 this xvalid...but the result still sama...bla pkai cbd "not pregnant"..🤧#ingintahu #pleasehelp

Upt biasa vs Cbd..late period 3days..
2 Balas

Wslm. Check double line tu mmg dlm 1-3min lepas test ya? Takut HCG rendah sgt lg. Cuba tunggu sampai seminggu delay period utk check guna cbd dgn upt biasa semula

maaf, cbd tu apa,?

3y ago

oo.. huhu. tkasih 😁