macam mana kalian tergerak hati untuk cek UPT?

Hai bonda2 sekalian.. just nak tanya..macam mana kalian tergerak hati untuk cek UPT? Mcm saya sebelum tau peknen sy kene gastrik yg teruk (mmg sy ada gastrik). Siap mkn ubt ulser usus 2 biji lg.. x terpikir peknen sbb ada PCOS.. bile gastrik dh makin ok tp loya tetap tak ilg.. beranikan diri cek upt.. masa cek x tgk pon.. lps celup tu terus mandi mcm biasa..dh siap mandi baru teringat.. tgk double line.. x caya g amik lg 2 upt.. terus mengalir air mata sbb setahun lebih tunggu.. Kalian plak mcm mne..jom kongsi-kongsi.

47 Balas

Sy masa tu dah lewat period 3days..tp tak check pun upt sbb sllu period xteratur. Puting sakit sangat2 smpai pgg sikit pun boleh buat marah semua org😂 lepastu pg farmasi utk beli pil turun darah period sbb selalu kena bagi tu je tiap kali ke klinik sbb period tak teratur. 3 hari dh makan pil tu bru tergerak hati nak check upt tp check naik satu line sbb tk tunggu terus buang. Lepastu mula tak puas hati pergi beli clearblue dapat pregnant 2-3weeks🥺 masa 9w pg scan dah nampak baby dgn jantung degup2. Kesian baby sbb mak nye pg makan pil turun darah period. Harini dah 26weeks

2y ago

slmt x ada pape.. sy plak makan ubt ulser usus sbb igt kene gastrik.. biasanya sy mmg x mkn tp gastrik kali ni dkt 2 minggu tanggung sakit..tu yg makan juga.. slmt baby x ada pape..