macam mana kalian tergerak hati untuk cek UPT?

Hai bonda2 sekalian.. just nak tanya..macam mana kalian tergerak hati untuk cek UPT? Mcm saya sebelum tau peknen sy kene gastrik yg teruk (mmg sy ada gastrik). Siap mkn ubt ulser usus 2 biji lg.. x terpikir peknen sbb ada PCOS.. bile gastrik dh makin ok tp loya tetap tak ilg.. beranikan diri cek upt.. masa cek x tgk pon.. lps celup tu terus mandi mcm biasa..dh siap mandi baru teringat.. tgk double line.. x caya g amik lg 2 upt.. terus mengalir air mata sbb setahun lebih tunggu.. Kalian plak mcm mne..jom kongsi-kongsi.

47 Balas

saya demam , memang tak sedap badan, sampai kan bibir terkopek² , muntah tuh yang tersekat kat tekak tak keluar , ingatkan gastrik sebab ibu saya dia tolong urutkan belakang badan dia kata masuk angin ni tak makan , haha , lepastuh selang berapa harituh breast saya sakit memang sensitif lah kalau tersentuh sikit pun saya rasa nak check upt sebab badan memang rasa lain lemah je macam malas tau , sekali check double linee 🥰 tak percaya ingatkan upt rosak , siap buat 4kali upt , but still result sama 😅 alhamdulillah now dah 37weeks hehe 🌹