pregnant

Hai assalam smua.. pagi ni sy ke klink jmpa nurse.. slalu klo jmpa nurse, nurse mesti tny, dah check darah? Blm.. ko pi makmal, check darah.. lps tu, baru ko ke sini. Persoalan sy, sblm jmpa nurse, terus ke makmal ke? sbb tiap kali jmpa nurse, dorang mesti persoalkan, dah check darah? Tu je soalan sy.. mnta tolong pada yg berpengalamn ttg benda ni. Sbb sy kandungan yg prtama..

41 Balas

Rsa ny lain kk lain kot sis.. Klau sya msa ambik nombor tu nurse akn tulis dkt kertas nombor tu first nk msuk blik nombor brpe

Daftar then dpt no giliran 👉🏻 makmal (air kencing) 👉🏻 check darah (HB) 👉🏻 jumpa nurse

Kk tmpt sy, letak buku tgu jap dia pgl,, check drh ,kencing (makmal) letak buku balik, tgu bilik misi@doc

Rasanya check hb and kencing tuu. Mmg wajib setiap kali check up.

5y ago

Amiin in shaa Allah ♥️

Nak cek darah utk ape ye? Kurang paham. Amik bacaan hb ke mcm mne?

nurse tmpt sy pgil baru bt.. tp cek kencing je.. xde cek drah pnn

Klu KK, mmg kna chck darah and air kencing dulu. Br jmpa nurse

Kena ambil darah..dulu baru jumpa nurse yunk

untuk apa ambik darah? kene cucuk kat jari tgk hb?

5y ago

Everytime checkup kene amek darah drpd urat masuk dlm botol, serahkan ke makmal pastu tggu result br jmpe doc. Drh utk tgk hb kite berape. Bisse xleh bwh 11/10, x sure..

len KK len kot sis..