Jumpa pakar perubatan keluarga

Hi mommies 🤗 Nak tnya sebab apa kena jumpa pakar perubatan keluarga? Mmg semua ibu mengandung kena jmpa or sb ada gdm ja yg kena jmpa pakar perubatan keluarga ni? Saya xtanya pun kat nurse sb nurse pun whatssap bg tarikh appointment tu ja. Selalunya jumpa pakar ni diorg check apa yaa? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Hi. Hmm tak pasti. Time saya dulu, gdm jumpa pakar pemakanan je.

2y ago

klu dulu saya ada masalah autoimmune, Dr akan pergi bawa jumpa pakar perubatan. Time tu saya masih anak dara lah. Maybe dia ada sangkut paut dgn darah. Mmti jumpa boleh tanya lebih lanjut.