Zincofer

Hai.. ada tak sini dokter tukar ubat dari obimin ke zincofer sbb hb turun ? Saya dah dua hari makan ubat zincofer sebelum makan dgn air sunquick mcm yg dokter suruh tapi asyik muntah je. Taktau kenapa. Boleh ke kalau saya makan ubat zincofer tu selepas makan sbb taknak bagi muntah ?

12 Balas

Hai..Saya dah sebulan mkn zincofer sblum tido ok je . Skali mkn dua biji plak tu . Mybe sbb dah hilang mual muntah . Tpi hb xnaik jgk smpai 3 kali .hehehe xtau nak kna tuka ubt pe plak 😅

4y ago

minum jus pati delima. hb cantik.. 12 rgt je